چند نکته براي اتاق غذا خوري






1)اگر چه در آپارتمان هاي کوچک امروز اتاق جداگانه اي بعنوان اتاق غذاخوري وجود ندارد ،اما اغلب در خانه ها بخشي از آشپزخانه و يا اتاق پذيرايي به اين امر اختصاص يافته است .يکي از روش هاي جدا سازي فضاي غذا خوري ار بقيه اتاق پذيرايي يا آشپزخانه استفاده از پاراوان است که هم نوعي فضاي غذا خوري را جدا و مشخص مي سازد و هم زينتي براي اتاق مي باشد.
2)نصب طبقات چوبي باريک به ديوار قسمت غذا خوري و چيدن ظروف قديمي زيبا و يا ظروف چيني يا بلوري بر روي اين طبقات بر زيبايي اتاق مي افزايد.
3)استفاده از تصاوير گل و ميوه در تابلوهاي اتاق غذا خوري يا گلدوزي روميزي و دستمال سفره ها بسيار مناسب است.
4)روشن کردن چند شمع بر روي ميز غذاخوري بر زيبايي ميز مي افزايد .بايد دقت کرد که شعله شمع ها بالاتر يا پايين تر از سطح نگاه افرادي که پشت ميز مي نشينند،باشد و درست همسطح چشم افراد قرار نگيرد.
5)هنگام انتخاب رنگ وسايل اتاق غذا خوري و پرده و روميزي از رنگ قرمز و رنگ هاي هم خانواده آن مانند نارنجي که محرک اشتها مي باشند ،استفاده نماييد.
6)تهيه دستمال سفره و روميزي از پارچه پرده اتاق و يا دوختن دستمال سفره هايي با گلدوزي به شکل گل ظروف چيني مورد مصرف يا به رنگ متناسب با رنگ ظروف مصرفي بر زيبايي ميز و اتاق غذا خوري مي افزايد ،همچنين تا کردن دستمال سفره ها به اشکال زيبا و متنوع زينتي زيبا براي ميز غذا مي باشد.
7)در صورتي که امکان تعويض يک ميز غذا خوري کهنه و قديمي را نداريد ازيک رو ميزي بلند که تا زمين برسد براي پوشاندن آن استفاده کنيد.
8)براي محافظت از پارچه صندلي هاي ميزغذا خوري براي آنها از پارچه هاي نسبتاً ارزانقيمت که قابل شستشو نيز باشند،پيراهن مبل بدوزيد .به اين ترتيب هم از کثيف شدن پارچه اصلي مبل جلوگيري مي شود و هم در صورت لک شدن براحتي مي توان پيراهن مبل را شست.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3